Studiebesök med Accenture | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

Studiebesök med Accenture

Välkomna till höstens första studiebesök på ett av världens mest framgångsrika och spännande konsultbolag! Detta studiebesök är exklusivt för STS:are och ger oss en unik möjlighet att lära känna en mycket attraktiv arbetsgivare. Här nedan följer en hälsning från STS-alumner på Accenture som kommer ta emot oss:

"Kom och besök vårt kontor och mingla med gamla STS-studenter och hör mer om vad vi STSare arbetar med på Accenture! Accenture är ett globalt företag med cirka 449 000 medarbetare och kunder i över 120 länder. Accenture arbetar i gränslandet mellan IT och affär. Vi kombinerar djup branschkunskap, stort tekniskt kunnande och innovation med stark leveransförmåga för att hjälpa våra kunder att förbättra sina resultat och skapa långsiktigt hållbara värden. Vi är verksamma inom strategisk rådgivning, konsulttjänster, digitalisering, IT och verksamhetsoptimering"

När: 27/9 18.00-20.30 (OBS: buss avgår från Ångström 17.10 och åker tillbaka till Uppsala 20.30)
Var: Accentures kontor på Kungsholmen i Stockholm
Vad kan jag förvänta mig: En möjlighet att lära känna Accenture, träffa STS-alumner och äta en god middag.
Kostnad: Helt gratis
För vem: Alla STS:are som vill!

Anmälan: https://goo.gl/forms/nNOuaDil3N6NDlFT2