Studiebesök hos Telia | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

Studiebesök hos Telia

Välkomna till Telia i Uppsala!

Telia är en av Uppsalas största arbetsgivare inom IT, hos oss jobbar mer än 200 personer med att utveckla, leverera och förvalta vår marknadsledande lösning för kundmötet. De flesta av oss har pluggat i Uppsala och är utbildade civilingenjörer, datavetare, systemvetare och språkteknologer.

Vi bjuder nu in er STSstudenter till vårt kontor för en härlig eftermiddag med casetävling, mingel och en chans för oss att lära känna er så väl som att berätta vad vi gör om dagarna. Som STSstudent finns det många möjligheter på Telia, idag jobbar STSare med allt från UX-design och systemintegrering till projektledning. Till studenter och nyexade erbjuder vi både exjobb och ett traineeprogram, så ta chansen att lära känna oss!

Vilka är Telia Company:

"We’re Telia Company, the New Generation Telco. Our 19,600 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. With a strong connectivity base, we’re the hub in the digital ecosystem, empowering people, companies and societies to stay in touch with everything that matters 24/7/365 - on their terms."

Hoppas vi ses den 6 mars!

Datum: Onsdag 6 mars
Tid: 13:30-17:00
Transport: Då studiebesöket är i Uppsala tar var person sig dit och hem på egen hand
Vad kan jag förvänta mig: Träffa STS-alumner, lösa case och få något gott att mumsa på
Kostnad: Helt gratis
För vem: STS Studiebesök är exklusivt för STS-studenter. Studiebesöket riktar sig huvudsakligen till studenter intresserade av IT men alla är välkomna att söka.

Anmälan: https://goo.gl/forms/Q7DTfOFiwVpso1lw2