Studiebesök hos Netlight Consulting | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

Studiebesök hos Netlight Consulting

Vad passar oktober bättre om inte ett glimrande studiebesök med STS?! Denna gång besöker vi Netlight Consulting som har förberett ett riktigt grymt schema för oss. Här följer en hälsning från STS-alumnerna på Netlight:

"HEJ STS!

Varmt välkomna till Netlight och en fullspäckad kväll med oss, STSarna som varje dag hjälper Stockholms tech-scen i diverse spännande roller och projekt. Vi kommer under kvällen prata om rollen som konsult, Netlight och vad vi som STSare har att tillföra i våra team. Vi kommer prata om framgångsfaktorer för att hitta rätt på arbetsmarknaden och kanske köra Netlights egna Escape Room. Vi ordnar buss, mat, dryck bra häng och en liten tävling, vi beräknar att ha er tillbaka i Uppsala vid 21-tiden.

Kort om Netlight

Netlight är ett IT- och managementkonsultbolag som sysselsätter över 1000 personer på kontor i Stockholm, Oslo, München, Berlin, Hamburg, Helsingfors, Köpenhamn och Zürich. Vi hjälper företag i digitaliseringens framkant inom bland annat finans, media och spel att lyckas med affärskritiska projekt. Vi arbetar i en platt nätverksorganisation som präglas av högt engagemang och ansvarstagande, samt samarbete genom hela företaget. Under de senaste åren har vi tilldelats en rad utmärkelser tack vare tillväxt och för drivande arbete kring jämställdhet och jämlikhet. 2017 utsågs vi till Sveriges och Europas bästa arbetsplats av Great Place to Work

Har ni frågor om Netlight är ni välkomna att kontakta matilda.johnsson@netlight.com"

När: 31/10, bussen avgår från Ångström 15.15
Var: Netlights kontor i centrala Stockholm
Vad kan jag förvänta mig: En fantastisk och rolig stund på Netlight med flera aktiviteter tillsammans med STS-alumner
Kostnad: Helt gratis
För vem: STS Studiebesök är exklusivt för STS-studenter. Detta studiebesök passar huvudsakligen IT-intresserade STS:are.

Anmälan: https://goo.gl/forms/yWcqfDSTiogutl0I3