Studiebesök ÅF | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

Studiebesök ÅF

INFRASTRUKTUR FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID
Vårens andra studiebesök, exklusivt för STS:are, blir med det mycket efterfrågade temat samhällsbyggnad och infrastruktur hos ÅF. Nedan följer en inbjudan från ÅF till alla STS:are:

"Inflyttningen till städerna, en åldrande befolkning och höga krav på ett hållbart samhälle. Alla är de exempel på drivkrafter som medför stora förändringar och omfattande projekt där ÅF är med och påverkar utvecklingen.

Hos oss arbetar konsulter som med olika kunskaper samverkar för att skapa trivsamma och hållbara samhällsmiljöer där människor ska bo, arbeta och trivas. Det kan vara allt från projektering av kollektivtrafik till att skapa framtidens sjukhus, bostäder, belysning och akustik.

På ÅFs segment Järnväg täcker vårt arbete hela kedjan från konstruktion och underhåll av nya järnvägssystem, till samarbetet med kunden för att öka säkerheten genom analyser av trafikflöden och signalsystem.

Vi på ÅFs segment Järnväg har glädjen att få bjuda in till ett studiebesök i ÅFs lokaler i Solna. Vi kommer under en eftermiddag dyka ner i STS:ares erfarenheter och möjligheter i samhällsbyggar- och järnvägsbranschen.

När: 21/3 14:00-18:00 (OBS: buss går direkt från Ångström 13.00 och åker tillbaka mot Uppsala 18.00)
Var: ÅFs kontor i Solna
Anmälan: https://goo.gl/forms/4frasPyAs2DplwbV2

Hur: Vi börjar med en fika, och erbjuder därefter en introduktion till segment Järnväg, då tre STS-alumner delar sin resa från student till konsult. Sedan följer en interaktiv case-övning, och besöket rundas av med ett bubbligt mingel.

Vi ser fram emot att träffa er!

Mer information finns i Facebookeventet:
https://www.facebook.com/events/382852272178645/