STS programmet söker en amanuens för att sköta STS programmets mentorsprogram. | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

STS programmet söker en amanuens för att sköta STS programmets mentorsprogram.

Bakgrund:

STS programmet har de tre senaste åren kört ett eget mentorsprogram, något som har varit mycket uppskattat. Vi söker nu en STS student som vill arbeta vidare med programmet. Mentorsprogrammet har utvecklats och byggts upp under dessa tre år och är nu väl etablerad, tack vare både Malin Jakobsson och de senaste två åren Elin Carlsson.

Vi söker nu en STS student som är beredd att hålla i programmet, baserad på de rutiner som byggts upp under de senaste åren och som är väl dokumenterade.

Det rör sig om en 10% tjänst under tiden 1 oktober 2018 – 28 februari 2019. Lönen är 20.600 i månaden på heltid (10% = 2060 kr) eller eventuellt lite högre beroende på antal erhållna poäng .

Är du intresserad, anmäl ditt intresse till Elísabet Andrésdóttir (elisabet.andresdottir@angstrom.uu.se)

SENAST SÖNDAGEN DEN 16 SEPTEMBER. Skriv gärna något om varför du är intresserad och varför du tror att du passar för uppgiften. Har du tidigare relevanta meriter, uppge det gärna. Glöm inte att ange en adress, epost och framför allt telefonnummer där vi kan nå dig.

Om du har frågor, är du välkommen att höra av dig till Elísabet eller Elin Carlsson.