STS - amanuens sökes! | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

STS - amanuens sökes!

STS programmet söker en amanuens som ska designa, utveckla och underhålla programmets hemsida (www.stsprogrammet.nu) och annat informationsmaterial som rör programmet, samt e-mail listor till studenter.

Det rör sig om 10%-tjänst (dvs motsvarande en halvdag i veckan) med tillträde den 1 juni 2018.

Lönen är 20.600 i månaden på heltid (10% = 2060 kr) eller eventuellt lite högre beroende på antal erhållna poäng .

Arbetsbelastningen kommer att variera över olika perioder. Den som innehar tjänsten ska ha regelbunden kontakt med STS sektionen, i synnerhet den som ansvarar för sektionens hemsida, samt programansvarig.

Kunskaper inom webpubliceringsverktyg är önskvärda. Utöver det får du gärna vara bra på design.

Tjänsten ger stor frihet att vara med och utveckla STS-programmet online och egna initiativ uppmuntrats alltid.

Det senaste året har en ny plattform utvecklats för att möjliggöra en bättre hemsida, och kvarstår att ta steget fullt ut till en ny och bättre hemsida. www.stsprogrammet.nu finns för blivande studenter, arbetsgivare och nuvarande studenter, samt övriga som är intresserade av STS programmet.

Är du intresserad av tjänsten, så anmäl ditt intresse till Elísabet Andrésdóttir (elisabet.andresdottir@angstrom.uu.se) SENAST söndagen den 13 maj. Skriv gärna något om varför du är intresserad och något om varför du tror att du passar för uppgiften. Har du tidigare relevanta meriter, så uppge gärna dem också. Glöm inte att ange en adress, epost och framför allt telefonnummer där vi kan nå dig.

Har du frågor, så är du välkommen att höra av dig till Elísabet Andrésdóttir eller Sofia Granlöf, nuvarande ansvarig för hemsidan (sts-webmaster@utn.uu.se ).