STS amanuens för kursutvärderingar sökes! | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

STS amanuens för kursutvärderingar sökes!

STS programmet söker en kursutvärderingsamanuens

Det rör sig om 10% tjänst med att arbeta med kursutvärderingar för STS programmet. Lönen är ca 22 000 kr i månaden på heltid (10% = 2200) beror lite på antal avklarade poäng. Arbetsbelastningen kommer att variera över tid.

Tjänsten innebär att göra i ordning webbaserade formulär, påminna kursdeltagare om att besvara enkäten, presentera och sammanställa resultaten av kursvärderingarna för programrådet och studierådet. Inför varje kursutvärdering bör också samråd med berörd lärare äga rum.

Är du intresserad, anmäl ditt intresse till Elísabet Andrésdóttir (elisabet.andresdottir@angstrom.uu.se) SENAST måndagen den 18 februari. Skriv gärna något om varför du är intresserad och varför du tror att du passar för uppgiften. Har du tidigare relevanta meriter, ange det gärna. Glöm inte att skriva en adress, epost och framför allt telefonnummer där vi kan nå dig.

Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till Elísabet eller Clara Engman , nuvarande kursutvärderingsamanuens, sts-amanuens@utn.se.