Cygate IT akademi söker STS:are | STS - Civilingenjör i System i Teknik och Samhälle

Cygate IT akademi söker STS:are

Starta en spännande karriär på Sveriges ledande IT-bolag

För dig som snart tar din examen ifrån STS finns möjlighet att söka till Cygate IT akademin, som är ett traineeprogram för dig som vill arbeta inom IT branschen och möjliggöra hur tekniken kan utveckla våra kunders verksamheter.

Traineeprogrammet är på två år och startar i augusti 2019. Programmet innebär en kombination av skarpa kunduppdrag kombinerat med personlig och professionell utveckling. Du kommer att agera som konsult i kundprojekt, arbeta med våra kunder inom leverans och utveckling samt initiera nya affärsmöjligheter, samtidigt som du bygger upp ditt nätverk inom Cygate och får en bred förståelse för vår verksamhet. Viktigt i helheten är att kunna omsätta kundernas krav och balansera olika aspekter, för att de avancerande IT-lösningarna ska förenkla och effektivisera för våra kunder i sin verksamhet.

Låter det intressant, hittar du mer information om programmet och möjlighet att ansöka här.

Har du frågor om programmet, kan ni kontakta mig på sofie.lundborg@cygate.se eller 0767-62 60 90. Jag har själv läst STS med start 2002, är nu ansvarig för programmet och ser framemot att få anställa STSare.