Guldsponsorer

Byggnadshyttan på Gotland

IT-konsulter med expertis på webbutveckling, EPiServer och Wordpress

XL Bygg Falu Trä Varu

Silversponsorer

Eckerölinjen

NCC

Bronssponsorer

Långåkers Elservice

Svenska Mäklarhuset

Materialpartner

Klubbhuset

Friskvård

friskvårdskuponger

friskvårdschecken

Sociala Medier

facebook twitter Instagram

Upplands Innebandyförbund

UIBF Black Roosters

IBK Uppsala Teknologer

Ny hemsida i bruk 2016-10-18 01:36

Denna sidan är under avvekling och tills vidare hittar ni oss på den nya adressen www.svenskalag.se/ibkuppsalateknologer

Herr och dam i division 2! 2016-06-15 17:28

Efter ett dramatiskt kval upp till division 2 mot IK Sätra från Gävle tog herrarna steget upp till H2. Det som i ärlighetens namn skulle kunnat avgöras långt tidigare under säsongen avgjordes i två matcher där Tekno slutligen stod som segrare med sammanlagt 11-10. Lite för spännande mot vad matchbilden kanske visade, men vad gör det så här i efterhand.

Nya tag gäller även på tränarsidan där både H2 och numera D2 värvat varsin erfaren tränare. På herrsidan har Thomas Boqusit kommit in och har tillsammans med David Eriksson hand om herrlaget nästa säsong. På damsidan har Sven- Erik "Svicke" Junebjörk kommit in. Även trupperna kommer även förstärkas inför säsongsstarten. Häng med i våra sociala medier där nyförvärven presenteras vartefter!

Som sagt, D3 har blivit D2. Damerna höll sitt mål om att hålla sig kvar och inte kliva nedåt. Har man väl klarat att spela effektiv tid under ett år så är det svårt att gå bakåt. Vad som skett är en omorganisering av damernas Svenska Superligan (SSL) och division 1 görs om enligt föreslagen NHL-modell. Tidigare D1 har nu blivit Allsvenskan som är serien under SSL och D4 försvunnit. Därför har alla lag åkt upp ett "hack".

Herrarnas u-lag slutade på en andraplats i division 6 och flyttades även de upp till nästa års divsion 5. Där kommer man dock i stort sett ställas mot samma motstånd som denna säsong då det blivit många urdragningar i serierna ovanför som regleras genom att lag nedifrån fyller på uppåt.

Klubbens tre lag - H2, D2 och H5, står i startgroparna till säsongen 16/17 med sommarfys och lagaktiviteter. Det vi alla ser fram emot är så klart att få spela i Uppsalas nya hall IFU Arena!

Vi lever - på socialamedier 2015-12-16 11:37

Det är mycket som händer i våra trupper denna säsong, 15/16. Kommer herrarna knapra upp till division 2 är väl den mest brännande frågan. Följ oss därför gärna via våra sociala medier - så får du liveuppdateringar från matcher och både foto oh filmklipp från träningar och diverse lagfestligheter.

Vi är stolta över att ha en så tight förening där kamratskapen frodas och glädjen är störst av dem alla, sen 1994!

Facebook: https://www.facebook.com/ibktekno/?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/ibktekno @ibkTekno
Instagram: https://www.instagram.com/ibktekno/ Kolla in #GoTekno

Äldre nyheter »